Kvaliteetsed mänguasjad

Mõtlesin, et hajutan oma muremõtteid ja tutvustan teile ühte armast poekest, kust mul oli võimalus oma lastele asju valida. Ma tegelikult tegin ka eelmisel suvel nendega koostööd, vaata seda postitust SIIT.

Tookord olid suurimaks hitiks lõigatavad puuviljad ja veega värvimise värviraamatud. Ma pean ütlema, et need värviraamatud on tõesti ülivinged, Annu siiani fännab neid. Ja no nüüd sai ka Joel selle pisiku külge. Muudkui uhab selle veepliiatsiga mööda paberit ja kihistab vahvalt naerda, kui paber värvi muudab. Pettumus on ainult siis, kui ka kõike muud värvides midagi ei juhtu. Jube kaval asi! :)
Nende väviraamatute valik on seal üsna lai – alates printsessidest, lõpetades soojamaa loomadega. Tutvu valikuga SIIN.

Kuna Joel on varsti juba sellises eas, et võiks pusledega algust teha, siis valisin välja ka ühe lihtsamat sorti, häälega klotsipusle. Pane aga pea ja pepu kokku, ning pusle teeb vahvat looma häält! Kolmel tasandil kasulik – õpetab looma välimust (no natukenegi), häält ja ka motoorikat. Vaata ja kuula ka videot!

Siis võtsin veel ühe häälega nupupusle ka. Eelmine on loomade teemaline, selle võtsin masinatega. Ja kui kellelgi tekib postituse lõpuks küsimus, et miks ma nii palju nö “poiste teemalisi asju” valisin, siis teadke, et tegin seda meelega. Nimelt on meil Annemaiale kogunenud palju plikalikke asju, seega ongi viimane aeg ka masinaid ja ”poiste teemat” sisse tuua. Ka tüdruk peab oskama kruvi keerata ja naela seina lüüa!

Seoses selle viimasega, siis valisingi neile välja ka ühe puidust, ehitusvahenditega auto, mille kastis on mutrivõti, kruvikeeraja, haamer, kruvid, mutrid, ehitusmaterjalid jms. Joel on meil niikuinii selline meistrimees, et veab garaazist mutrivõtmeid ja kruvikeerajaid välja. Nüüd on tal päris oma komplekt, millega mässata. See on hetkel nii popp meil, et lausa sõda käib kes järgmisena mängida saab. Alguses veel mõtlesin, et võtan neile hoopis SELLE tööriista pingi, aga siis vaatasin toas ringi ja ohkasin, et tahaks ikka ise ka tuppa ära mahtuda, ning leppisin väiksema variandiga. Aga nüüd neid ehitusmehi siin mängushoos vaadates, kahetsen natukene, et seda suurt ei võtnud. See tundub nii lahe! :D

Üllatusena leidsin pakist ka liivakasti mänguasjad. Mulle räägiti, et need Hape ja Beleduc liivakastimänguasjad on eriti tugevast ja vastupidavast materjalist. Ma kogemata katsetasin juba järgi ka, ning astusin ühele kühvlile peale. Ei läinudki katki, nagu mõne eelkäijaga varasemalt juhtunud on. :D Viimasena näitan teile meie masinapargi kõige viimast uuendust – Hape kallur ja Beleduc laadur. Ma olen nendega nii rahul! Nad on täpselt sama mõnusad käes, nagu need eelnevad liivakasti mänguasjad, mis just teile näitasin. Sellised tummised ja tugevad. Ja mis mulle veel eriti meeldib – neil on pehmest kummist rattad, st need ei kolise, kui lapsed nendega siin puitpõranda peal ringi rallivad! Ja hind on neil ka minu arvates väga mõistlik. Ma olen sama hinnaga poes näinud neid tavalisi, rabedast ja imelikust plastmassist masinaid, mis kolisevad nii, et jube ja esimese kukkumisega juba tükke lendab. Seega, kes parasjagu otsib selliseid masinaid, siis julgen soovitada küll. :)

Aga mul on teilegi hea uudis, nimelt saate te sooduskoodiga ”Lipsuke6” (pöörake tähelepanu suurele algustähele ja number 6 seal taga, need on olulised koodi rakendumisel!) lelunurk.ee e-poes -15% soodustust kõigilt tavahinnaga õuemänguasjadelt, ning  Melissa&Doug toodetelt. Püsikliendiks registreerudes lisandub veel 5% soodustust, kokku sellisel juhul siis lausa 20% soodustust! Kood kehtib kaks nädalat, ehk siis kuni 23.juunini. Ja mainin veel ära, et kõik ostud, mis te selle sooduskoodiga teete, mõjutavad otseselt ka minu rahakotti. Nimelt saan ma hiljem kogu summa pealt 10% endale. Ülituus ju. :D

Comments

comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.